Verpakkingen

We leggen je graag uit hoe je je inzicht kunt krijgen in je verpakkingen.

Alle toegevoegde verpakkingen zullen worden weergegeven in een tabel. Hierin kun je de naam, het gewicht en de voorraad van de verpakking zien. Ook kun je in de tabel zoeken naar een verpakking en instellen hoeveel verpakkingen je in de tabel wilt hebben. Door op "Naam" of "Voorraad" te klikken kun je de tabel sorteren.

De voorraad slider kan weergegeven worden in verschillende kleuren:
Is de slider groen dan betekendt dit dat de verpakking nog voldoende op voorraad is en boven de instelde voorraad drempel zit.
Is de slider oranje dan bevindt de voorraad zich onder de ingestelde voorraad drempel.
Is de slider rood dan heeft de verpakking geen voorraad meer.Een verpakking toevoegen doe je zo:

Door op de knop "Toevoegen" te klikken zal er zich een scherm openen waar je alle informatie van de verpakking in kunt voeren. Dit is opgedeeld in 3 categorie├źn: Algemeen, Voorraad en Inkoop.

"Verpakkings naam": hier vul je de naam van de verpakking in.
"Gewicht (Gram)": hier vul je het gewicht van de verpakking per Gram in.
"Brievenbus": dit kun je selecteren als de verpakking door de brienbus past.
"Voorraad": hier vul je de Voorraad van de verpakking in.
"Voorraad drempel": wanneer het voorraad onder dit getal komt zul je automatisch een meldingen krijgen de voorraad lager is dan de ingestelde drempel.
"Inkoop prijs": hier vul je de inkoop prijs van de verpakking in.
"Voorraad drempel": hier kun je de url van de website invullen, waar de verpakking wordt gekocht.

Een verpakking bekijken:

Door in de tabel bij de verpakking die je wilt bekijken op het blauwe info icoontje te klikken kun je de informatie van de verpakking bekijken. Er zal dan weer een popup geopend worden die wederom is verdeeld in 3 categorie├źn: Algemeen, Voorraad en Inkoop.

Heeft het product geen voorraad meer zal dit ook bovenaan de popup worden weergegeven.


Een verpakking bewerken:

Door in de tabel bij de verpakking die je wilt bewerken op het blauwe info icoontje te klikken kun je de informatie van de verpakking bekijken. In het scherm dat je te zien zult krijgen kun je onderaan op de knop bewerken drukken. Dit zal een scherm openen waar je geselecteerde verpakking in kunt bewerken. Door de verpakking op te slaan kun je op bewerken klikken.


Een verpakking Verwijderen:

Een verpakking kun je verwijderen via het informatie scherm van een verpakking. Hier kom je om in de tabel bij de bijbehorende verpakking op het info icoontje te klikken. In het informatie scherm kun je op "Verwijderen" klikken. Je zult dan voor de zekerheid het verwijderen moeten bevestigen. Dit kun je doen door wederom in de geopende popup op "Verwijder" te klikken.